Інгредієнти
- 30 великих печериць
- 150 г варено-копченої шинки
- 1 невелика цибулина
- 2 жовтки
- 2 ст. л. жирних вершків
- 2 ст. л. сметани
- оливкова олія
- прованські трави, сіль
- свіжі хлібні крихти
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Печериці протріть серветками, акуратно виламайте ніжки і дуже дрібно наріжте їх. Очистіть цибулю і наріжте ще дрібніше. Обсмажте цибулю і грибні ніжки в оливковій олії. Остудіть. Крок 2
Подрібніть шинку, перемішайте з цибулевої сумішшю. Додайте сметану, вершки і жовтки, перемішайте, приправте сіллю і травами. Крок 3
Розкладіть отриману начинку по капелюшках. Покладіть капелюшки на деко, посипте верх кожної крихтами. Запікайте при 170 ° С до золотистої скоринки, приблизно 15 хв. Подавайте теплими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!