ШАМПІНЬЙОНИ з шинкою

ШАМПІНЬЙОНИ з шинкою

Інгредієнти

  • 30 великих печериць
  • 150 г варено-копченої шинки
  • 1 невелика цибулина
  • 2 жовтки
  • 2 ст. л. жирних вершків
  • 2 ст. л. сметани
  • оливкова олія
  • прованські трави, сіль
  • свіжі хлібні крихти

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ШАМПІНЬЙОНИ з шинкою

Печериці протріть серветками, акуратно виламайте ніжки і дуже дрібно наріжте їх. Очистіть цибулю і наріжте ще дрібніше. Обсмажте цибулю і грибні ніжки в оливковій олії. Остудіть. Крок 2

ШАМПІНЬЙОНИ з шинкою

Подрібніть шинку, перемішайте з цибулевої сумішшю. Додайте сметану, вершки і жовтки, перемішайте, приправте сіллю і травами. Крок 3

ШАМПІНЬЙОНИ з шинкою

Розкладіть отриману начинку по капелюшках. Покладіть капелюшки на деко, посипте верх кожної крихтами. Запікайте при 170 ° С до золотистої скоринки, приблизно 15 хв. Подавайте теплими.

0/5 (0 Reviews)