СОЛЯНКА З МИСЛИВСЬКИМИ ковбасок

Яскравий смак копченої солянки прекрасно підкреслить ложка лимонного соку і свіжа сметана!

Інгредієнти

  • Мисливські ковбаски – 300 г
  • Шинка – 100 г
  • Солоні огірки – 3 шт.
  • Огірковий розсіл – 0.5 склянки
  • Лук -1 шт.
  • Томатна паста – 2 ст.л.
  • Картопля – 4 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Вод а – 2,5 літра
  • Лимон, сметана, маслини для прикраси

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У сковороді на вершковому маслі обсмажити подрібнену цибулю близько 5 хвилин, додати терту моркву і смажити ще 5 хвилин Крок 2 Мисливські ковбаски і шинку нарізати соломкою і додати до цибулі з морквою, влити томатну пасту і смажити все разом ще близько 10 хв. Крок 3 Огірки нарізати невеликий соломкою і додати до підсмаженні, влити розсіл і смажити ще 10 хвилин. Крок 4 У каструлі закип'ятити воду і нарізану кубиками картоплю. Потім викласти туди всю зажарку, посолити, поперчити і готувати до готовності картоплі. Крок 5 При подачі прикрасити суп маслинами, лимоном і сметаною! Господині на замітку

Вважається, що чим більше видів м'яса використовується для приготування супу Солянка, тим яскравіше і наваристий буде її смак!

0/5 (0 Reviews)