Яскравий смак копченої солянки прекрасно підкреслить ложка лимонного соку і свіжа сметана!
Інгредієнти
- Мисливські ковбаски – 300 г
- Шинка – 100 г
- Солоні огірки – 3 шт.
- Огірковий розсіл – 0.5 склянки
- Лук -1 шт.
- Томатна паста – 2 ст.л.
- Картопля – 4 шт.
- Морква – 1 шт.
- Вод а – 2,5 літра
- Лимон, сметана, маслини для прикраси
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У сковороді на вершковому маслі обсмажити подрібнену цибулю близько 5 хвилин, додати терту моркву і смажити ще 5 хвилин Крок 2 Мисливські ковбаски і шинку нарізати соломкою і додати до цибулі з морквою, влити томатну пасту і смажити все разом ще близько 10 хв. Крок 3 Огірки нарізати невеликий соломкою і додати до підсмаженні, влити розсіл і смажити ще 10 хвилин. Крок 4 У каструлі закип'ятити воду і нарізану кубиками картоплю. Потім викласти туди всю зажарку, посолити, поперчити і готувати до готовності картоплі. Крок 5 При подачі прикрасити суп маслинами, лимоном і сметаною! Господині на замітку
Вважається, що чим більше видів м'яса використовується для приготування супу Солянка, тим яскравіше і наваристий буде її смак!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!