Шашличок & QUOT; ГАВРИЛІВСЬКИЙ & QUOT;

шашличок & amp; QUOT; ГАВРИЛІВСЬКИЙ & amp; QUOT;

Всі на пікнік! x Інгредієнти

  • свинячий ошийок – 1 кг
  • Червоний солодкий і чорний мелений перець – по 1 пакетику кожного
  • Лук – 1-2 шт.
  • Лимон – 1/2 шт.
  • Соєвий соус Kikkoman – 1 пляшка
  • Рослинна олія – ​​2 ст. л.
  • Сухий орегано
  • Сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 шашличок & amp; QUOT; ГАВРИЛІВСЬКИЙ & amp; QUOT;

М'ясо нарізати великими брусочками, а половину цибулі – кільцями товщиною 1 см. В окремий посуд натерти на тертці лук, додати соєвий соус kikkoman, видавити сік лимона. Влити мінеральну воду, масло, додати орегано і інші спеції. Маринадом залити м'ясо з цибулею і половинками вичавленого лимона. Перемішати, накрити кришкою. Маринувати протягом 2 годин. Крок 2

шашличок & amp; QUOT; ГАВРИЛІВСЬКИЙ & amp; QUOT;

Нанизати на шампури свинину з цибулею і смажити над вугіллям до готовності м'яса. Господині на замітку Влітку на дачі часто готую шашлик за своїм рецептом. Всі друзі і рідні вже визнали мій варіант приготування м'яса на вугіллі. Шашлик виходить ніжним і соковитим.

0/5 (0 Reviews)