Шашлик & QUOT; БОЯРСЬКИЙ & QUOT;


& nbsp;

ШАШЛИК & amp ; QUOT; БОЯРСЬКИЙ & amp; QUOT;

Всі на пікнік! x Інгредієнти

  • Лимон – 1 шт.
  • Cвіная вирізка – 1-1,5 кг
  • Cоевий соус Kikkoman – 50 мл
  • Oлівковое масло – 50 мл
  • Чорний мелений перець – за смаком
  • Лук – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 Шашлик & amp; QUOT; БОЯРСЬКИЙ & amp; QUOT;

Свинину помити, обсушити паперовим рушником і нарізати на кубики. Крок 2

ШАШЛИК & amp; QUOT; БОЯРСЬКИЙ & amp; QUOT;

Цибулю почистити і нарізати півкільцями (або кільцями). Змішати лимонний сік, оливкова олія і соєвий соус. Додати чорний мелений перець за смаком. Крок 3

ШАШЛИК & amp; QUOT; БОЯРСЬКИЙ & amp; QUOT;

У глибоку миску викласти шарами шматочки м'яса і цибулю. Залити приготовленим соєвим маринадом, перемішати і залишити на 6 годин. Крок 4

ШАШЛИК & amp; QUOT; БОЯРСЬКИЙ & amp; QUOT;

Підготовлене м'ясо нанизати на шампури. Смажити шашлик на вугіллі з усіх боків, періодично перевертаючи, до утворення рум'яної скоринки.

0/5 (0 Reviews)