Всі на пікнік! x Інгредієнти
- Свинина – 2 кг
- Соєвий соус Kikkoman – 100 г
- Сухе вино – 500 мл
- Приправа для шашлику – за смаком
- Олія соняшникова – 100 г
- Сіль – за смаком
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> Лук – 1кг
Покроковий рецепт приготування
М'ясо нарізати на шматочки розміром 5×5 см. Цибулю нарізати кільцями. Скласти в емальований посуд. Додати соєвий соус Kikkoman, вино і ретельно перемішати. Додати трохи вірменських спецій. Ще раз все ретельно перемішати. Поставити в холодне місце на 10 годин. Перед приготуванням, приблизно за 1-2 години, додати олію і перемішати. За 10 хвилин до відправки на мангал м'ясо посолити за смаком. Нанизати м'ясо на шампур, викласти на мангал і смажити, постійно обертаючи.
Залишити Відповідь