СВИНЯЧИЙ ШАШЛИК

СВИНЯЧИЙ ШАШЛИК

Всі на пікнік! x Інгредієнти

  • Свинина – 2 кг
  • Соєвий соус Kikkoman – 100 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> Лук – 1кг

  • Сухе вино – 500 мл
  • Приправа для шашлику – за смаком
  • Олія соняшникова – 100 г
  • Сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

М'ясо нарізати на шматочки розміром 5×5 см. Цибулю нарізати кільцями. Скласти в емальований посуд. Додати соєвий соус Kikkoman, вино і ретельно перемішати. Додати трохи вірменських спецій. Ще раз все ретельно перемішати. Поставити в холодне місце на 10 годин. Перед приготуванням, приблизно за 1-2 години, додати олію і перемішати. За 10 хвилин до відправки на мангал м'ясо посолити за смаком. Нанизати м'ясо на шампур, викласти на мангал і смажити, постійно обертаючи.

0/5 (0 Reviews)