Всі на пікнік ! x Інгредієнти
- М'якоть пісної свинини – 500 г
- Зелень (кріп, петрушка) – 30 г
- Полуниця – 100 г
- Кунжутне масло – 2 ст. л.
- Перець червоний – на кінчику ножа
- Червоне напівсолодке вино, змішане з водою в пропорції 1: 1
- Горіхи волоські – 10 шт.
- Соєвий соус “Кіккоман” – 10 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Свинину нарізати тонкими порційними шматочками, відбити до товщини 5 мм. Відбиті шматочки полити соєвим соусом, змішаним з рослинним маслом і червоним перцем. Крок 2
Горіхи очистити, ядерця дрібно порубати. Крок 3
Полуницю розім'яти виделкою. Крок 4
Приготувати начинку. Зелень порубати. Змішати полуницю, зелень, горіхи. Крок 5 На відбитий шматочок м'яса викласти начинку, накрити другим шматочком м'яса. Помістити м'ясо на решітку, обсмажити з двох сторін на розпечених деревних вугіллі до готовності, в разі потреби сбризгівая рідиною (вином з водою).
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!