Свининку З СЮРПРИЗОМ

свининку З СЮРПРИЗОМ

Всі на пікнік ! x Інгредієнти

  • М'якоть пісної свинини – 500 г
  • Зелень (кріп, петрушка) – 30 г
  • Полуниця – 100 г
  • Кунжутне масло – 2 ст. л.
  • Перець червоний – на кінчику ножа
  • Червоне напівсолодке вино, змішане з водою в пропорції 1: 1
  • Горіхи волоські – 10 шт.
  • Соєвий соус “Кіккоман” – 10 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Свинину нарізати тонкими порційними шматочками, відбити до товщини 5 мм. Відбиті шматочки полити соєвим соусом, змішаним з рослинним маслом і червоним перцем. Крок 2

свининку З СЮРПРИЗОМ

Горіхи очистити, ядерця дрібно порубати. Крок 3

свининку З СЮРПРИЗОМ

Полуницю розім'яти виделкою. Крок 4

свининку З СЮРПРИЗОМ

Приготувати начинку. Зелень порубати. Змішати полуницю, зелень, горіхи. Крок 5 На відбитий шматочок м'яса викласти начинку, накрити другим шматочком м'яса. Помістити м'ясо на решітку, обсмажити з двох сторін на розпечених деревних вугіллі до готовності, в разі потреби сбризгівая рідиною (вином з водою).

0/5 (0 Reviews)