СВИНИНА на мангалі

СВИНИНА на мангалі

Всі на пікнік ! x Інгредієнти

  • Свинина (краще шийна частина) – 500 г
  • Соєвий соус kikkoman – 80 100 мл
  • Гірчиця “Дижонская” – 20-30 г
  • Світле пиво (будь-яке) – 300 мл
  • Цибуля ріпчаста (вже очищений) – 150-200 г
  • Майонез – 100-150 г
  • Перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування

свинину нарізати на пластини вагою 100-125 г і замаринувати спочатку в соєвому соусі і гірчиці на 10 хвилин. Лук дуже дрібно нарізати (краще пропустити через м'ясорубку), додати в м'ясо разом з пивом, перемішати і почекати ще 20 хвилин. Потім додати майонез і перець, перемішати і почекати ще 5 хвилин. Майонез в цьому рецепті потрібен більше для апетитною скоринки. Смажити на мангалі до готовності і подавати негайно.

0/5 (0 Reviews)