Шашлик аматорський

У кожній родині є свій улюблений рецепт шашлику. А головні фахівці по шашлику, звичайно ж, чоловіки. Мій чоловік завжди готує шашлик за таким рецептом. Виходить дуже смачно!

ШАШЛИК аматорські

ШАШЛИК аматорські

Кращі сімейні рецепти x Інгредієнти

  • свинина 2.8 – 3 кг кг
  • ріпчасту цибулю 0.5 кг
  • сушений чебрець 30 г
  • копчена паприка 30 г
  • готова гірчиця 2 ст.л.
  • сіль 2 ч.л.
  • рослинне масло 1 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ШАШЛИК аматорські

Свинину вимити, обсушити, нарізати великими шматочками. Крок 2

ШАШЛИК аматорські

Лук очистити. Подрібнити в пюре в м'ясорубці або процесорі. Крок 3

ШАШЛИК аматорські

М'ясо з'єднати з цибулею , спеціями, гірчицею і сіллю, перемішати. Поставити в холодильник для маринування на 6 – 8 годин. Крок 4

ШАШЛИК аматорські

По закінчення часу дістати замариноване м'ясо з холодильника. Грати змастити олією, викласти шматочки м'яса на решітку, очищаючи від маринаду, закріпити. Крок 5

ШАШЛИК аматорські

Смажити свинину на вугіллі до готовності, періодично перевертаючи грати і сбризгівая шашлик водою. Крок 6

ШАШЛИК аматорські

Готовий шашлик подати з свіжими овочами та зеленню. Смачного!

0/5 (0 Reviews)