СВИНИНА, запечена З селерою

http://www.ljplus.ru/img4/h/o/housewife_siga/svinina.jpg

 СВИНИНА, запечена З селерою

Кращі народні рецепти. Свята x Інгредієнти

  • свиняча шийка або окіст
    (шматками по 0,5 кг) – 2-3 кг
  • розмарин
  • сіль – за смаком
  • часник великий – 1 головка
  • перець мелений – за смаком
  • морква середнього розміру
  • стебла селери (можна замінити і коренем)

Покроковий рецепт приготування

М'ясо помити і обсушити. Морква нарізати соломкою 1-1,5 см шириною. Стебла селери очистити, нарізати соломкою. Якщо добути вдалося тільки корінь, відварити невеликий шматок 10 хвилин в киплячій воді або пароварці, щоб легше різався, потім зняти шкірку і нарізати соломкою. У м'ясі зробити ножем тунелі і вставити в них моркву і селеру. З обох сторін гарненько посолити і поперчити, обкласти нарізаним часником, посипати розмарином. Ретельно загорнути у фольгу, покласти на деко, помістити на півтори години в духовку, розігріту до 220 & deg; C.

0/5 (0 Reviews)