http://www.ljplus.ru/img4/h/o/housewife_siga/svinina.jpg
Кращі народні рецепти. Свята x Інгредієнти
- свиняча шийка або окіст
(шматками по 0,5 кг) – 2-3 кг - розмарин
- сіль – за смаком
- часник великий – 1 головка
- перець мелений – за смаком
- морква середнього розміру
- стебла селери (можна замінити і коренем)
Покроковий рецепт приготування
М'ясо помити і обсушити. Морква нарізати соломкою 1-1,5 см шириною. Стебла селери очистити, нарізати соломкою. Якщо добути вдалося тільки корінь, відварити невеликий шматок 10 хвилин в киплячій воді або пароварці, щоб легше різався, потім зняти шкірку і нарізати соломкою. У м'ясі зробити ножем тунелі і вставити в них моркву і селеру. З обох сторін гарненько посолити і поперчити, обкласти нарізаним часником, посипати розмарином. Ретельно загорнути у фольгу, покласти на деко, помістити на півтори години в духовку, розігріту до 220 & deg; C.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!