Шашлик з курячої печінки

Такий шашлик готується дуже швидко. & Nbsp; Причому як з печінки птиці, так і з баранячої або яловичої. Тут використовується прийом обгортання & nbsp; шматка в скибочку баранячого курдючного жиру & ndash; шашлик виходить ніжний і ароматний.

ШАШЛИК з курячої печінки

Інгредієнти

  • курдючний жир – 150 г
  • куряча печінка “An-Noor” – 500 г
  • щіпка меленого коріандру
  • цибулини – 2 шт.
  • сік 1 граната плюс зерна для подачі
  • сіль, червоний мелений перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ШАШЛИК з курячої печінки

Нарізати курдючний жир тонкими пластинами. Курячу печінку промити, очистити від жиру і проток, кожну розрізати на 2 частини. Крок 2

Обернути шматок печінки смужкою жиру і нанизати на тонкі шампури. Посипати сіллю, перцем і коріандром. Обсмажувати на грилі протягом 10 хв., Поки оболонка з жиру не стане коричневою. Крок 3

ШАШЛИК з курячої печінки

Лук очистити, нарізати тонкими півкільцями, промити в холодній воді і залити гранатовим соком. Подати шашлик з гарніром з цибулі і посипати зернами граната. До речі

Такі шашлики можна готувати не на металевих шампурах, а на дерев'яних & nbsp; шпажках. Дерев'яні шпажки попередньо (мінімум за 30 хв. До смаження) & nbsp; потрібно замочити в холодній воді, щоб дерево не горіло, а готова печінка & nbsp; легко з них знімалася.

0/5 (0 Reviews)