ШАШЛИК З ПЕРЕПЕЛКИ

Саме найпростіше і найкрасивіших, що можна зробити з перепілки, & ndash; це шашлик. Намагайтеся для шашлику вибирати перепілок побільше і помясістее & ndash; чим більше на перепілку м'яса, тим смачніше і соковитіше вона виходить на вугіллі. Головне в шашлику з цієї пташки & ndash; не пересушити її, так що будьте уважні, не відволікайтеся, повертайте шампур частіше.

Інгредієнти

  • 8 підготовлених перепілок
  • рослинне масло
  • мука
  • зіра
  • червоний гострий перець
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Перепілок витримаєте в солоній воді 20 хв. Крок 2 Обсушіть, обмажте з усіх боків рослинним маслом. Присипте зирой і червоним гострим перцем. Трохи подпиліть борошном. Крок 3 Нанижіть по 2 перепілки на шампур. Крок 4 Смажте над вугіллям, повертаючи, до золотистої скоринки, 20-25 хв. Подавайте негайно. Господині на замітку

Інший чудовий і простий спосіб & ndash; приготувати Беданом в пароварці. Так само як і у випадку з шашликом, перепілок витримаєте в солоній воді 20 хв. Приправте зирой і червоним перцем. Готуйте в пароварці 40 хв. У Самарканді, де часто готують плов на лляній олії, підготовлених таким образок перепілок укладають на рис перед закриттям кришки. Виходить імпровізована пароварка. Разом з ними на рис кладуть варені і очищені перепелині яйця. При подачі і перепелів, і яйця викладають поверх рису разом з м'ясом.

0/5 (0 Reviews)