Інгредієнти
- чорний перець мелений – за смаком
- сіль – за смаком
- свинина, філе – 700 г
- масло рослинне – 3 ст. л.
- розмарин – 1 гілочка
- лимон для подачі – 2 шт.
- картопля – 12 невеликих бульб
- лимонний сік – 0,5 лимона
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Картопля вимити, опустити в киплячу підсолену воду. Варити 10 хв. Відкинути на друшляк. Свинину вимити, нарізати кубиками розміром 3 см. Розмарин розібрати на листочки. Нанизати шматочки картоплі та свинини на 8 невеликих шампурів. Крок 2
Змішати листочки розмарину, сік лимона і рослинне масло. Приправити сіллю і перцем. Змастити шашлички маринадом. Обсмажити на сильно розігрітій сковороді або грилі, по 8 хв. з кожного боку. Викласти на блюдо. Можна подати з лимонами, розрізаними на четвертинки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!