ШОТЛАНДСЬКИЙ Рулет

Інгредієнти

  • помідори (тонко нарізані) – 2 шт.
  • яйця (очищені круті) – 2 шт.
  • борошно – 1 ст. л.
  • цибуля ріпчаста (дрібно нарізану) – 1 цибулина
  • масло рослинне – для смаження
  • сіль
  • піккаліллі (гострі овочі з прянощами) – 2 ст. л.
  • квіти редису
  • свинячий фарш – 250 г
  • листя і пагони цикорію кучерявого
  • яйце (збите) – 1 шт.
  • масло вершкове – 3 ст. л.
  • сухарі панірувальні – 3 ст. л.
  • круглі булочки – 4 шт.
  • свинячі шкварки

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Змішайте фарш з цибулею, посоліть і поперчіть і розділіть масу навпіл. Обваляйте яйця в борошні і акуратно “оберніть” кожне в фарш, попередньо посипавши руки борошном. Фарш повинен закривати яйце повністю. Отримані кульки розрівняйте, щоб вони стали гладкими, змастіть збитим яйцем і обваляйте в сухарях. Наполовину заповніть фритюрницю (або сковороду) маслом і нагрійте до 190 градусів. Обсмажуйте кульки протягом 6 хвилин до появи рум'яної скоринки. Вийміть з фритюрниці і остудіть. Зріжте верхівки булочок і змастіть їх маслом, потім таким же чином зріжте маленькі окрайця знизу і теж змастіть їх маслом. Видаліть хлібний м'якуш з середньої частини булочок, помістіть в поглиблення запечене в фарші яйце. Покладіть на нижню окраєць скибочки помідора і цикорій, зверху закрийте середньою частиною булочки з запеченим яйцем і додайте піккаліллі. Закріпіть під кутом декоративну верхівку за допомогою палички для тостів (зубочистки), з нанизаними на неї пагонами цикорію і шкварками.

0/5 (0 Reviews)