ШВИДКА ЛІНИВІ ГОЛУБЦІ

В наш насичений подіями і роботою час, звична домашня їжа давно стала розкішшю. Погодьтеся, важко виділити пару годин на приготування звичайних голубців. Але не впадайте у відчай, людство придумало більш простий варіант страви, по суті – соус-рагу з фаршу, капусти і рису. Інгредієнти ті ж, смак нітрохи не гірше, а метушні відсотків на 80 менше. Саме час вирушати на кухню!

ШВИДКА ЛІНИВІ ГОЛУБЦІ

Інгредієнти

  • 500 г фаршу
  • 400 г білокачанної капусти
  • пів-склянки вареного рису
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 200 г сметани
  • 200 г томатної пасти
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Наріжте дрібно цибулю. Натріть моркву на тертці. Обсмажте їх в рослинному маслі на сковороді до напівготовності. Крок 2 Додайте в цю ж сковороду дрібно нашатковану капусту, і тушкуйте все разом хвилин 30, підлив півсклянки води і накривши кришкою. Посоліть і поперчіть за смаком. Крок 3 Відваріть рис в підсоленій воді. Після закінчення злийте воду. Крок 4 Додайте в сковорідку до овочів відварений рис і фарш. Все перемішайте, посоліть і поперчіть за смаком. Крок 5 Влийте в сковороду суміш томатної пасти і сметани. Гасіть все до готовності, перемішуючи час від часу. Після закінчення блюдо можна подавати до столу.

0/5 (0 Reviews)