В наш насичений подіями і роботою час, звична домашня їжа давно стала розкішшю. Погодьтеся, важко виділити пару годин на приготування звичайних голубців. Але не впадайте у відчай, людство придумало більш простий варіант страви, по суті – соус-рагу з фаршу, капусти і рису. Інгредієнти ті ж, смак нітрохи не гірше, а метушні відсотків на 80 менше. Саме час вирушати на кухню!
Інгредієнти
- 500 г фаршу
- 400 г білокачанної капусти
- пів-склянки вареного рису
- 1 цибулина
- 1 морква
- 200 г сметани
- 200 г томатної пасти
- сіль
- перець
- рослинне масло
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Наріжте дрібно цибулю. Натріть моркву на тертці. Обсмажте їх в рослинному маслі на сковороді до напівготовності. Крок 2 Додайте в цю ж сковороду дрібно нашатковану капусту, і тушкуйте все разом хвилин 30, підлив півсклянки води і накривши кришкою. Посоліть і поперчіть за смаком. Крок 3 Відваріть рис в підсоленій воді. Після закінчення злийте воду. Крок 4 Додайте в сковорідку до овочів відварений рис і фарш. Все перемішайте, посоліть і поперчіть за смаком. Крок 5 Влийте в сковороду суміш томатної пасти і сметани. Гасіть все до готовності, перемішуючи час від часу. Після закінчення блюдо можна подавати до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!