Шийки свиней У гірчиці

шийки свиней У гірчиці

шийки свиней У гірчиці

рецепти наших бабусь x Інгредієнти

  • свиняча шийка 1,4 кг
  • гірчиця російська 2 ст. л.
  • перець чорний мелений
  • олія соняшникова 1 ст. л.
  • сіль за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 < p> шийки свиней У гірчиці

Свинину обполоснути водою, обсушити паперовим рушником. Для збереження форми обв'язати кулінарною ниткою. Зробити це краще до маринування, тому що м'ясо потім стане слизьким від маринаду і обмотувати стане складніше. Крок 2 В піалі змішати масло і гірчицю, втерти в м'ясо масажними рухами. Залишити маринуватися. Чим довше, тим краще. Крок 3 Розігріти духовку до 200 ° C. Крок 4 М'ясо підсолити, обернути фольгою в кілька шарів і поставити в духовку запікатися. Запікати 1 год 15 хв. Крок 5 Після закінчення часу фольгу розрізати, розгорнути, перевести духовку на Гриль і довести до скоринки ще 15 хв. Господині на замітку

Якщо кількість м'яса більше, то і час приготування збільшити.

0/5 (0 Reviews)