АЙНТОПФ з локшини З брюссельської капусти

Айнтопф & nbsp; (eintopf) & nbsp; & mdash; & nbsp; блюдо & nbsp; німецької кухні, одночасно і перше, і друге блюдо. Айнтопф є густий & nbsp; суп, який вариться на воді або бульйоні. Ми приготували його з брюссельською капустою і і цілком залишилися задоволені результатом.

Інгредієнти

  • брюссельська капуста – 400 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">пшеничне локшина – 400 г

  • бульйон м'ясний – 1,5 л
  • свинина без кісток – 200 г
  • масло рослинне – 1 ст. л.
  • дрібно нарізана зелень петрушки – 1 ст. л.
  • тертий мускатний горіх – щіпка

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

м'ясо нарізати шматочками товщиною 1 см. Розігріти на сковороді олію, обсмажити м'ясо з усіх боків на середньому вогні, 7 хв. Зняти з вогню. Крок 2

АЙНТОПФ з локшини з брюссельською КАПУСТОЮ

У каструлі розігріти масло. Швидко обсмажити в ньому локшину, 20 сек. Залити гарячим м'ясним бульйоном і варити на повільному вогні 5-7 хв. Крок 3

АЙНТОПФ з локшини з брюссельською КАПУСТОЮ

Додати м'ясо і брюссельську капусту, варити 8-10 хв. Приправити суп мускатним горіхом і петрушкою, дати закипіти і відразу ж зняти з вогню.

0/5 (0 Reviews)