Айнтопф & nbsp; (eintopf) & nbsp; & mdash; & nbsp; блюдо & nbsp; німецької кухні, одночасно і перше, і друге блюдо. Айнтопф є густий & nbsp; суп, який вариться на воді або бульйоні. Ми приготували його з брюссельською капустою і і цілком залишилися задоволені результатом.
Інгредієнти
- брюссельська капуста – 400 г
- бульйон м'ясний – 1,5 л
- свинина без кісток – 200 г
- масло рослинне – 1 ст. л.
- дрібно нарізана зелень петрушки – 1 ст. л.
- тертий мускатний горіх – щіпка
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">пшеничне локшина – 400 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
м'ясо нарізати шматочками товщиною 1 см. Розігріти на сковороді олію, обсмажити м'ясо з усіх боків на середньому вогні, 7 хв. Зняти з вогню. Крок 2
У каструлі розігріти масло. Швидко обсмажити в ньому локшину, 20 сек. Залити гарячим м'ясним бульйоном і варити на повільному вогні 5-7 хв. Крок 3
Додати м'ясо і брюссельську капусту, варити 8-10 хв. Приправити суп мускатним горіхом і петрушкою, дати закипіти і відразу ж зняти з вогню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!