Інгредієнти
- 200 г дрібних вівсяних пластівців
- 200 г вершкового масла
- 1 цибулина
- 0,25 склянки м'ясного бульйону
- сіль, перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 ч. л. меленого чебрецю
Для підливи:
- 2 цибулини
- 25 г вершкового масла
- 500 г м'ясного фаршу
- 0,5 л м'ясного бульйону
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати підливу. Лук очистити і дрібно нарізати. У сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити в ньому лук, 4 хв. Збільшити вогонь, додати фарш і готувати, розминаючи грудки, 8 хв. Крок 2
Влити м'ясний бульйон, посолити, поперчити за смаком і тушкувати без кришки на невеликому вогні, періодично помішуючи, 15 хв. Крок 3
Приготувати скірлі. Лук очистити і нарізати півкільцями. Розтопити у великій сковороді вершкове масло, обсмажити в ньому лук, 2 хв. Додати вівсяні пластівці, бульйон, чебрець, сіль і перець. Готувати, постійно помішуючи, 5 хв.
Викласти вівсянку на блюдо, зверху полити м'ясною підливою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!