СКІРЛІ, ВІВСЯНКА по-ірландськи

СКІРЛІ, ВІВСЯНКА по-ірландськи

Інгредієнти

  • 200 г дрібних вівсяних пластівців
  • 200 г вершкового масла
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 ч. л. меленого чебрецю

  • 1 цибулина
  • 0,25 склянки м'ясного бульйону
  • сіль, перець

Для підливи:

  • 2 цибулини
  • 25 г вершкового масла
  • 500 г м'ясного фаршу
  • 0,5 л м'ясного бульйону
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СКІРЛІ, ВІВСЯНКА по-ірландськи

Приготувати підливу. Лук очистити і дрібно нарізати. У сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити в ньому лук, 4 хв. Збільшити вогонь, додати фарш і готувати, розминаючи грудки, 8 хв. Крок 2

СКІРЛІ, ВІВСЯНКА по-ірландськи

Влити м'ясний бульйон, посолити, поперчити за смаком і тушкувати без кришки на невеликому вогні, періодично помішуючи, 15 хв. Крок 3

СКІРЛІ, ВІВСЯНКА по-ірландськи

Приготувати скірлі. Лук очистити і нарізати півкільцями. Розтопити у великій сковороді вершкове масло, обсмажити в ньому лук, 2 хв. Додати вівсяні пластівці, бульйон, чебрець, сіль і перець. Готувати, постійно помішуючи, 5 хв.
Викласти вівсянку на блюдо, зверху полити м'ясною підливою.

0/5 (0 Reviews)