БАКЛАЖАН ЗАПЕЧЕНИЙ з телятиною ВІД ШЕФ-ПОВАРА РЕСТОРАНУ ткемалі ЗАЗи Шенгелія

бАКЛАЖАН ЗАПЕЧЕНИЙ з телятиною ВІД ШЕФ-ПОВАРА РЕСТОРАНУ ткемалі ЗАЗи Шенгелія

Інгредієнти

  • баклажан середнього розміру 1 шт.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> перець стручковий зелений 1 шт.

  • помідор черрі 2 шт.
  • фарш 120 г
  • цибуля ріпчаста 20 г
  • часник зубчик 2 шт.
  • грузинські спеції 5 г
  • сіль 3 г
  • перець 2 г
  • соус Сацебелі 50 г
  • кінза 5 г
  • червоний базилік 5 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Баклажан розрізати навпіл уздовж. Крок 2 Викласти на деко, змащене маслом і запікати в духовці при 180 градусах 15 хвилин. Крок 3 На сковороді обсмажити цибулю з фаршем, додати туди сіль, перець, грузинські спеції. Крок 4 За 3 хвилини до готовності баклажана, стручковий перець і помідор черрі покласти в духовку до баклажанів. Крок 5 По готовності, викласти овочі на тарілку. Крок 6 За допомогою ножа подрібнити серцевину баклажана, не пошкоджуючи шкірки. Крок 7 У баклажан викласти фарш, зверху викласти помідори і полити соусом Сацебелі Крок 8 Прикрасити кінзою і базиліком

0/5 (0 Reviews)