Цей пиріг нагадує французький киш заливкою з вершків і яєць. На своїй батьківщині, в Італії, його готують з італійськими ковбасками сальсічча, але ми використовували звичайний змішаний фарш. Він ідеально підходить для сніданку, обіду або вечері!
Інгредієнти
- 250 г листкового дріжджового тіста
- 400 г фаршу з яловичини і свинини
- 2 великих помідора
- 3 гілочки базиліка
- 1 зубчик часнику
- 2 ст. л. тертого пармезану
- 50 г твердого сиру (гауда)
- 2 яйця
- 3 ст. л. молока
- оливкова олія
- сіль
- мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 125 мл жирних вершків
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 1. Розігрійте духовку до 220 ° С. Присипте борошном робочу поверхню і розкачати листкове тісто в коло діаметром 33 см. Акуратно перенесіть в форму діаметром 28 см з низькими бортиками. Наколи тісто виделкою і поставте в духовку на 10 хв. Крок 2
2. Наріжте помідори середніми кубиками. Тонко наріжте листя базиліка. Очистіть і подрібніть часник. Натріть сир на тертці. Крок 3
3. Розігрійте велику сковороду з оливковою олією і обсмажте фарш, розминаючи грудочки лопаткою, 8-10 хв. Перекладіть обсмажену фарш в миску, намагаючись залишити в сковороді жир і виділився м'ясний сік. Додайте до фаршу помідори, часник, базилік, сир і пармезан, посоліть і поперчіть. Крок 4
4. В іншій мисці збийте яйця, вершки і молоко. Влийте цю суміш до фаршу, добре перемішайте. Крок 5 5. Перелийте начинку в спечену основу з тіста і поверніть в духовку ще на 15 хв. Зменшіть температуру духовки до 175 ° С і печіть ще 10 хв., Щоб яєчна маса повністю схопилася. Готовий пиріг дістаньте з духовки і залиште на 5-10 хв. Потім наріжте і подавайте до столу. До речі
В Італії начинку для пирога готують з сирих ковбасок сальсіччья.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!