ІТАЛІЙСЬКИЙ ПИРІГ З фаршу і помідорами

Цей пиріг нагадує французький киш заливкою з вершків і яєць. На своїй батьківщині, в Італії, його готують з італійськими ковбасками сальсічча, але ми використовували звичайний змішаний фарш. Він ідеально підходить для сніданку, обіду або вечері!

Інгредієнти

  • 250 г листкового дріжджового тіста
  • 400 г фаршу з яловичини і свинини
  • 2 великих помідора
  • 3 гілочки базиліка
  • 1 зубчик часнику
  • 2 ст. л. тертого пармезану
  • 50 г твердого сиру (гауда)
  • 2 яйця
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 125 мл жирних вершків

  • 3 ст. л. молока
  • оливкова олія
  • сіль
  • мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 1. Розігрійте духовку до 220 ° С. Присипте борошном робочу поверхню і розкачати листкове тісто в коло діаметром 33 см. Акуратно перенесіть в форму діаметром 28 см з низькими бортиками. Наколи тісто виделкою і поставте в духовку на 10 хв. Крок 2

ІТАЛІЙСЬКИЙ ПИРІГ З фаршу і ПОМІДОРАМИ

2. Наріжте помідори середніми кубиками. Тонко наріжте листя базиліка. Очистіть і подрібніть часник. Натріть сир на тертці. Крок 3

ІТАЛІЙСЬКИЙ ПИРІГ З фаршу і помідорами

3. Розігрійте велику сковороду з оливковою олією і обсмажте фарш, розминаючи грудочки лопаткою, 8-10 хв. Перекладіть обсмажену фарш в миску, намагаючись залишити в сковороді жир і виділився м'ясний сік. Додайте до фаршу помідори, часник, базилік, сир і пармезан, посоліть і поперчіть. Крок 4

ІТАЛІЙСЬКИЙ ПИРІГ З фаршу і ПОМІДОРАМИ

4. В іншій мисці збийте яйця, вершки і молоко. Влийте цю суміш до фаршу, добре перемішайте. Крок 5 5. Перелийте начинку в спечену основу з тіста і поверніть в духовку ще на 15 хв. Зменшіть температуру духовки до 175 ° С і печіть ще 10 хв., Щоб яєчна маса повністю схопилася. Готовий пиріг дістаньте з духовки і залиште на 5-10 хв. Потім наріжте і подавайте до столу. До речі

В Італії начинку для пирога готують з сирих ковбасок сальсіччья.

0/5 (0 Reviews)