СУП З ФРИКАДЕЛЬКАМИ

Такий суп можна приготувати з будь-якого м'ясного або рибного фаршу, з різними добавками у вигляді овочів або вермішелі і рису.

Інгредієнти

  • свинина 350 г
  • вермішель 100 г
  • картопля 3 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • лавровий лист 1 шт .
  • перець чорний 10 горошин
  • перець чорний мелений за смаком
  • сіль за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Суп з фрикадельками

Свинину нарізати на шматочки і двічі пропустити через м'ясорубку. У фарш додаємо сіль і перець за смаком. Вимішуємо фарш і формуємо фрикадельки. У трилітрової каструлі кип'ятимо воду і відварюємо в ній сформовані фрикадельки протягом 20 хвилин. Потім в каструлю додаємо лавровий лист і перець горошком. Крок 2

Суп з фрикадельками

Картопля нарізаємо кубиками. Морква трьом на крупній тертці. Кладемо овочі в суп. Крок 3

Суп з фрикадельками

Лук дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору. Крок 4

Суп з фрикадельками

Окремо відварюємо вермішель протягом 4 хвилин в підсоленій воді. Потім промиваємо вже готову вермішель під холодною проточною водою. Крок 5

Суп з фрикадельками

Коли картопля буде готовий, в суп додаємо цибулю і вермішель. Варимо суп ще пару хвилин і знімаємо його з вогню.

0/5 (0 Reviews)