Такий суп можна приготувати з будь-якого м'ясного або рибного фаршу, з різними добавками у вигляді овочів або вермішелі і рису.
Інгредієнти
- свинина 350 г
- вермішель 100 г
- картопля 3 шт.
- цибуля 1 шт.
- морква 1 шт.
- лавровий лист 1 шт .
- перець чорний 10 горошин
- перець чорний мелений за смаком
- сіль за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину нарізати на шматочки і двічі пропустити через м'ясорубку. У фарш додаємо сіль і перець за смаком. Вимішуємо фарш і формуємо фрикадельки. У трилітрової каструлі кип'ятимо воду і відварюємо в ній сформовані фрикадельки протягом 20 хвилин. Потім в каструлю додаємо лавровий лист і перець горошком. Крок 2
Картопля нарізаємо кубиками. Морква трьом на крупній тертці. Кладемо овочі в суп. Крок 3
Лук дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору. Крок 4
Окремо відварюємо вермішель протягом 4 хвилин в підсоленій воді. Потім промиваємо вже готову вермішель під холодною проточною водою. Крок 5
Коли картопля буде готовий, в суп додаємо цибулю і вермішель. Варимо суп ще пару хвилин і знімаємо його з вогню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!