Оригінальне поєднання смаків плюс ароматна приправа – ось секрет цього салату.
Конкурс & quot; Моє святкове фірмове блюдо & quot; x Інгредієнти
- Зелене яблуко – 150 г
- Зелена редька – 150 г
- Шинка – 120 г
- Приправа “VEGETA” для салату – 1 ч.л.
- Оливкова олія – 1 ст.л.
- Кунжут – 1 ст.л.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> Капуста білокачанна або пекінська – 200 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Капусту порізати тонкою соломкою, додати приправу “VEGETA” для салату, перемішати. Пом'яти капусту, поки не виділиться сік. Крок 2
На тертці для корейських салатів натерти редьку. Крок 3
Шинку порізати тонкими смужками . Крок 4
Яблуко також натерти на тертці. Крок 5
Всі інгредієнти з'єднати з капустою, додати оливкове масло і ретельно перемішати. Крок 6
Розкласти салат по салатник , посипати кунжутом. Корисна порада
Сіль вже є в приправі, так що додатково солити не потрібно.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!