КРОЛИК З білими грибами

КРОЛИК З білими грибами

Інгредієнти

  • 1 кг стегенець кролика
  • 350 г спаржі
  • 100 г розморожених білих грибів
  • 50 мл сухого білого вина
  • 200 мл курячого бульйону
  • 5 гілочок свіжого чебрецю
  • 60 г вершкового масла
  • оливкова олія сіль
  • 4 шматки хліба і 80 г шинки пармської для подачі
  • сіль
  • чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 З стегенець кролика витягніть кістки. Дрібно наріжте гриби і нафаршіруйте ними ніжку, посоліть, поперчіть. Обвяжіте ніжки кулінарною ниткою. Крок 2 На розігріту сковороду налийте оливкова олія, покладіть роздавлені зубчики часнику, гілочки чебрецю і ніжки кролика, обсмажте до золотистої скоринки. Влийте вино і випарьте його. Крок 3 Додайте бульйон, потім очищену спаржу і млоїте під кришкою 10-15 хв. Покладіть вершкове масло, перемішайте і залиште під кришкою на 5 хв. Крок 4 Для картопляного пюре в холодну трохи підсолену воду викладіть дрібно нарізану картоплю і зваріть до готовності. У сотейник влийте молоко, додайте вершкове масло і доведіть до кипіння. Злийте воду з картоплі, потовчіть в пюре, додайте тертий мускатний горіх, пряжене молоко з вершковим маслом, сіль і перець. Збийте вінчиком. Крок 5 Пармську шинку обсмажити на сковороді без масла до хрусткої скоринки. Кожен шматочок хліба розріжте на 4 частини і подпекіте до золотистої скоринки. Крок 6 Наріжте ніжку кролика, гарніри «мільфёем» з картопляного пюре і тостів, спаржею і прикрасьте чіпсами з пармської шинки.

0/5 (0 Reviews)