Соковитий м’ясний рулет

Інгредієнти

  • кетчуп – 200 г
  • сир – 300 г
  • майонез – 200 г
  • свинина без кісток – 1 кг
  • масло оливкове – 50 г
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

М’ясо нарізати на медальйони товщиною не більше одного сантиметра. Відбити з двох сторін. Натерти сіллю і перцем. Потім натерти сир. Для згортання рулету знадобиться харчова плівка або просто целофановий пакет. Покласти плівку на стіл і зверху покласти шматочки м’яса з невеликих захлестом один на одного. Зверху намазати майонезом і кетчупом, посипати сиром. Акуратно згорнути за допомогою плівки. Покласти вийшов рулет у форму для запікання, смазних маслом і намазати рулет маслом. Поставити в розігріту духовку і запікати 60 хвилин при температурі 200 C.

0/5 (0 Reviews)