Галантином З КАЧКОЮ

Інгредієнти

  • курячий бульйон – 1,5 л
  • бекон – 200 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> качка – 1 шт

  • сіль
  • гусак – 200 г
  • свинина філе – 100 г

Покроковий рецепт приготування

Дрібно нарізати все м'ясо, посолити, провернути через м'ясорубку і прибрати в холодильник на 1 годину. Качку поздовжньо розрізати, зняти шкіру, видалити кістки і жир. На тушку викласти фарш. акуратно згорнути рулетом і перев'язати ниткою. У підігрітий бульйон викласти галантин і варити 1 годину на середньому вогні. Каструлю зняти з вогню, охолодити вміст, поставити в холодильник на ніч. Готовий галантин нарізати скибочками.

0/5 (0 Reviews)