Свинина по фінськи

Інгредієнти

  • журавлина – 1 ст
  • свинина (шийка або філе) – 1 кг
  • паприка
  • мед – 2 ст. л.
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Шматок м’яса нарізати скибочками завтовшки Проте 1см, але до кінця не дорізати. Журавлину розім’яти і змішати з медом. Свинину викласти на кілька шарів фольги, посипати спеціями і сіллю, обмазати журавлинним соусом. Фольгу загорнути щільним конвертом і поставити для маринування в холодильник мінімум на 3 години. Запікати в духовці при температурі 180 C протягом години. Фольги розгорнути і запекти верх до рум’яної скоринки. Подавати з відвареною картоплею, полив журавлинним соусом.

0/5 (0 Reviews)