СОЛОДКІ реберця

СОЛОДКІ реберця

Всі на пікнік! x Інгредієнти

  • 1,5 кг свинячих реберець
  • 150 г ріпчастої цибулі
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 ст. л. червоного сухого вина

  • 2 ст. л. сливового джему
  • 3 ст. л. оливкового масла
  • 9 ст. л. соусу “Кіккоман”
  • червоний перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

  1. Свинячі реберця миємо, ріжемо на порційні шматочки. Лук перемелює в блендері, додаємо вино, масло, джем, соєвий соус, перець.
    Приготовленим соусом заливаємо реберця, перемішуємо. Ми залишаємо просочитися на 3-4 години.

  2. Викладаємо на решітку-гриль і готуємо до готовності періодично перевертаючи грати.
0/5 (0 Reviews)