Всі на пікнік! x Інгредієнти
- 1,5 кг свинячих реберець
- 150 г ріпчастої цибулі
- 2 ст. л. сливового джему
- 3 ст. л. оливкового масла
- 9 ст. л. соусу “Кіккоман”
- червоний перець за смаком
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 ст. л. червоного сухого вина
Покроковий рецепт приготування
- Свинячі реберця миємо, ріжемо на порційні шматочки. Лук перемелює в блендері, додаємо вино, масло, джем, соєвий соус, перець.
Приготовленим соусом заливаємо реберця, перемішуємо. Ми залишаємо просочитися на 3-4 години. - Викладаємо на решітку-гриль і готуємо до готовності періодично перевертаючи грати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!