Колись вважалося, що сало & ndash; жахливо шкідливий продукт. Воно асоціювалося з такими речами, про які тут навіть говорити не хочеться. Тепер дієтологи розібралися, що до чого, і змінили гнів на милість. Сало виявилося набагато корисніше вершкового масла, не кажучи вже про маргарині. Його можна їсти просто так, з чорним хлібом, але найбільш корисними з овочами (на жаль, за винятком картоплі). Але кожен може прислухатися до думки лікарів … або до власного апетиту.
Інгредієнти
Починайте готувати за 3 тижні до подачі
- 1 кг сирого свинячого сала на шкірі (найкраще корейки)
- 2/3 склянки крупної солі
- 4 зубчики часнику
- 1 ч. л. сушеного базиліка
- 1 ч. л. кмину
- 1 ч. Л. свежемолотого чорного перцю
- 3 лаврові листки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 промийте сало в холодній воді, промокніть паперовим рушником і розріжте на 4-5 частин. Крок 2 Часник очистіть, кожен зубчик розрізати вздовж на чотири частини. Змішайте сіль, базилік, кмин і перець. Розітріть лавровий лист між долонями .. Крок 3 Кінчиком гострого ножа зробіть в салі невеликі, досить глибокі розрізи і нашпигуйте ці розрізи часником. Натріть сало сумішшю солі і спецій. Крок 4 Підготовлені шматки покладіть в суху емальований посуд шкірою вниз. Між шматками прокладете лавровим листом. Накрийте сало дерев'яним кружком, притиснувши зверху гнітом. Посуд накрийте кришкою і поставте в холодне місце. Сало буде готове через 3 тижні. До речі
Щоб сало краще Просолов, перевертайте шматки кожні 2 & ndash; 3 дня
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!