Інгредієнти
- 400 г спагетті
- 500 г м'якоті яловичини
- 400 г м'якоті свинячої шийки
- 1 велика цибулина
- 2 зубчики часнику
- 100 мл жирних вершків
- 1 великий шматок білого хліба
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
- мука
для соусу:
- 1 л рубаних помідорів у власному соку
- 1 велика цибулина
- 4 зубчики часнику
- оливкова олія
- 1 ч. Л. суміші сухих італійських трав
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Обидва види м'яса наріжте шматками і поверніть через м'ясорубку. У хліба відріжте скоринку, м'якуш залийте вершками і залиште на 15 хв. Крок 2 Цибулю і часник очистіть, подрібніть. У сковороді нагрійте трохи масла і обсмажте цибулю і часник на середньому вогні до м'якості, 5 хв. Перекладіть цибулю в стакан погружного блендера і збийте в пюре разом з хлібом (або ж проверніть цибулю і хліб через м'ясорубку). Крок 3
Змішайте обидва види фаршу, цибульний-хлібну масу, додайте сіль і перець. Вимішуйте руками 10 хв. Потім чистими, змоченими у воді руками формуйте фрикадельки розміром з великий волоський горіх, обвалюють у борошні і викладайте на викладений пергаментом деко. Запікайте в розігрітій до 220 ° С духовці до золотистого кольору, приблизно 15 хв. Крок 4 Для соусу очистіть і подрібніть цибулю і часник, обсмажте в сотейнику в олії на середньому вогні, 5 хв. Додайте сухі трави, сіль, перець і помідори разом з соком, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до слабкого і готуйте 20 хв., Періодично помішуючи. Крок 5
Додайте в соус фрикадельки, закрийте сотейник кришкою і готуйте ще 5-7 хв. Крок 6 Одночасно зваріть спагетті в великій кількості киплячої підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці, і відкиньте на друшляк. Подавайте спагетті з фрикадельками і соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!