ФРИКАДЕЛЬКИ З КУРКИ У бульйон

Ця страва сміливо можна назвати прекрасним. Воно домашнє, ситне, смачне і його можна подавати і на перше, і на друге.

Інгредієнти

  • 1,2 л курячого бульйону
  • 600 г філе курячих стегенець
  • 200 г філе копченої курки
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 120 г черствою здобної булки

  • 1 середня цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 70-80 г вершкового масла
  • сіль, мелений чорний перець
  • зелень для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ФРИКАДЕЛЬКИ З КУРКИ У бульйон

очистіть цибулю і часник, наріжте середніми шматочками. Нагрійте в сковороді пару ложок олії, покладіть цибулю і часник, обсмажуйте на середньому вогні 5 хв. Зніміть з вогню і трохи остудіть. Крок 2

ФРИКАДЕЛЬКИ З КУРКИ У бульйон

Натріть хліб на дрібній тертці. Стегенця і копчену м'якоть нарізати середніми шматками. Пропустіть всі підготовлені продукти, включаючи смажену цибулю з часником, через м'ясорубку з середньою гратами або подрібніть в комбайні в не надто тонкий фарш. Крок 3

ФРИКАДЕЛЬКИ З КУРКИ У бульйон

Наріжте масло невеликими кубиками і покладіть в миску з крижаною водою. Крок 4

ФРИКАДЕЛЬКИ З КУРКИ У бульйон

Мокрими руками беріть по великій ложці фаршу і викладайте його на долоню. Робіть в фарші поглиблення, кладіть шматочок масла і скочується в кульку розміром з м'ячик для пінг-понгу. Крок 5 Готові кульки викладайте на пергамент. Доведіть бульйон до кипіння, шумівкою акуратно опустіть фрикадельки, зніміть піну, варіть на середньому вогні 15 хв. Подавайте фрикадельки в бульйоні, посипавши рубаною зеленню.

0/5 (0 Reviews)