Ця страва сміливо можна назвати прекрасним. Воно домашнє, ситне, смачне і його можна подавати і на перше, і на друге.
Інгредієнти
- 1,2 л курячого бульйону
- 600 г філе курячих стегенець
- 200 г філе копченої курки
- 1 середня цибулина
- 2 зубчики часнику
- 70-80 г вершкового масла
- сіль, мелений чорний перець
- зелень для подачі
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 120 г черствою здобної булки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
очистіть цибулю і часник, наріжте середніми шматочками. Нагрійте в сковороді пару ложок олії, покладіть цибулю і часник, обсмажуйте на середньому вогні 5 хв. Зніміть з вогню і трохи остудіть. Крок 2
Натріть хліб на дрібній тертці. Стегенця і копчену м'якоть нарізати середніми шматками. Пропустіть всі підготовлені продукти, включаючи смажену цибулю з часником, через м'ясорубку з середньою гратами або подрібніть в комбайні в не надто тонкий фарш. Крок 3
Наріжте масло невеликими кубиками і покладіть в миску з крижаною водою. Крок 4
Мокрими руками беріть по великій ложці фаршу і викладайте його на долоню. Робіть в фарші поглиблення, кладіть шматочок масла і скочується в кульку розміром з м'ячик для пінг-понгу. Крок 5 Готові кульки викладайте на пергамент. Доведіть бульйон до кипіння, шумівкою акуратно опустіть фрикадельки, зніміть піну, варіть на середньому вогні 15 хв. Подавайте фрикадельки в бульйоні, посипавши рубаною зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!