ЗАПЕЧЕНИЙ ФАРШИРОВАНИЙ СОЛОДКИЙ ПЕРЕЦЬ

Фарширований солодкий & nbsp; перець & ndash; & Nbsp; блюдо цілком звичайне, але можна додати йому родзинку, якщо його не відварювати, а приготувати в духовці. Блюдо виходить дуже смачним, ошатним і ароматним.

ЗАПЕЧЕНИЙ ФАРШИРОВАНИЙ СОЛОДКИЙ ПЕРЕЦЬ

Інгредієнти

  • 3-4 невеликих солодких перцю
  • 300 г м'ясного фаршу
  • 50 г рису
  • 1-2 скибочки хліба
  • 20 мл молока
  • 4-5 гілочок зелені
  • сіль, чорний мелений перець за вкуск

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Відваріть рис до напівготовності. Замочіть хліб в молоці і збийте в блендері в однорідну масу або добре розімніть вилкою. У м'ясний фарш додайте нарубану зелень, відварений рис, хлібну масу, сіль і перець за смаком. Крок 2 Добре промийте болгарський перець, акуратно обріжте верхівку, видаліть насіння і щільно начините перці фаршем. Викладіть перці у вогнетривкий посуд, щільно накрийте фольгою і запікайте в духовці, розігрітій до 200 ° С, протягом 35 хвилин. Після закінчення часу приберіть фольгу, накрийте перець верхівками, якщо запікаєте в вертикальному положенні, і продовжуйте запікати ще протягом 10-15 хвилин до готовності. Якщо запікаєте в горизонтальному положенні, верхівки можна просто покласти на деко, щоб потім прикрасити перець при подачі. Крок 3 Готовий перець накрийте кришкою або фольгою на 5-10 хвилин і подавайте.

0/5 (0 Reviews)