СПАРЖА ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

СПАРЖА ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

СПАРЖА ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

Інгредієнти

  • 100 г шинки пармської,
  • 1,5 кг різної спаржі
  • 125 г сиру” Моццарелла “
  • 80 г свеженатертого пармезану
  • 5 ст.л. оливкового масла
  • 80 г сл. масла
  • 1 маленький пучок базиліка
  • нарізаною тоненькими скибочками
  • 12 черрі-томатів

Покроковий рецепт приготування

Спаржу відварити до готовності. Духовку розігріти до 200 & # 730; С. Спаржу відкинути на друшляк, обдати холодною водою і дати стекти, потім викласти її в змащену 2 ст.л. оливкового масла форму. Моццареллу нарізати тонкими кружечками, помідори черрі розрізати навпіл. Спаржу покрити моцарелою, зверху рівномірно розподілити томати, посолити, поперчити і посипати пармезаном. Половину вершкового масла нарізати пластівцями і рівномірно розподілити на поверхні. Запікати спаржу 7 хвилин. Розігріти в сковороді 2 ст.л. оливкового масла, додати і розтопити вершкове масло. Обсмажити з обох сторін шинку (по 10 сек. На сторону). Базилік нащіпать. Вийняти спаржу з духовки, посипати базиліком, зверху розкласти скибочки обсмаженої шинки і подавати.

0/5 (0 Reviews)