Пеннетта АМАТРІЧАНА

Інгредієнти

  • 60 г шинки “панчетта”
  • масло оливкове – 1 ст.л.
  • 10 листочків базиліка
  • сіль, перець, пармезан
  • 300 г сухої пасти Пеннетті
  • 50 г ріпчастої цибулі
  • 400 г очищених помідорів
  • 0,5 склянки білого сухого вина

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Лук очистити, дрібно нарізати. Масло розігріти на сковороді. Обсмажити цибулю до м’якості. Додати нарізану шинку, смажити ще 2 хв. Додати базилік і відразу ж влити вино. Готувати, поки не зникне запах алкоголю; додати нарізані помідори, приправити сіллю і перцем за смаком і готувати ще 15 хв. Пасту відварити в підсоленому окропі, змішати з соусом, трохи прогріти. Додати пармезан за смаком, зняти з вогню, перемішати і подати.

0/5 (0 Reviews)