Інгредієнти
- 60 г шинки “панчетта”
- масло оливкове – 1 ст.л.
- 10 листочків базиліка
- сіль, перець, пармезан
- 300 г сухої пасти Пеннетті
- 50 г ріпчастої цибулі
- 400 г очищених помідорів
- 0,5 склянки білого сухого вина
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Лук очистити, дрібно нарізати. Масло розігріти на сковороді. Обсмажити цибулю до м’якості. Додати нарізану шинку, смажити ще 2 хв. Додати базилік і відразу ж влити вино. Готувати, поки не зникне запах алкоголю; додати нарізані помідори, приправити сіллю і перцем за смаком і готувати ще 15 хв. Пасту відварити в підсоленому окропі, змішати з соусом, трохи прогріти. Додати пармезан за смаком, зняти з вогню, перемішати і подати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!