ПАСТА-чичи

ПАСТА-Чічі

ПАСТА-Чічі

Інгредієнти

  • 400 г макаронів
  • сіль
  • 100 г нежирної шинки
  • товчений червоний пекучий перець
  • 600 г гороху нут
  • 3 гілочки розмарину
  • часник – 2 зубчики
  • цибулина велика
  • 3 філе анчоуса
  • 200 г томату-пюре
  • масло оливкове
  • 300 г м'якоті свинини
  • 1 щіпка соди

Покроковий рецепт приготування

Горох замочити на ніч у холодній воді, додавши в неї дрібку соди. На наступний день добре промити і помістити в глиняний ємність, заливши водою. Додати гілочку розмарину, зубчик часнику і сіль. Довести до кипіння і варити на слабкому вогні приблизно 2 ч (час варіння залежить від якості гороху). Цибулю порізати півкільцями і обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору в інший глиняній ємності. Потім додати до нього томат-пюре, дві гілочки розмарину, пекучий червоний перець, зубчик часнику, порубане філе анчоусів. Посолити і поперчити. Варити на несильному вогні приблизно 10 хв., Потім додати горох з водою, в якій він варився. Шинку порізати маленькими шматочками, свинину – смужками довжиною 5 см і додати до решти інгредієнтів. Варити все разом під кришкою на слабкому вогні 45 хв. Зняти з вогню, видалити розмарин і часник. Знову довести до кипіння і додати макарони. Варити під кришкою до стану “аль денте”.

0/5 (0 Reviews)