Інгредієнти
- 2 великі варені картоплини
- масло рослинне – 3 ст.л.
- 100 г шинки або бекону
- 1-2 пучка різної зелені
- цибуля ріпчаста – 1 велика цибулина
- 1 л овочевого або курячого бульйону
- 0,5 склянки білого сухого вина
- 2 склянки консервованого горошку
- сіль, мелений перець
Покроковий рецепт приготування
Цибулю почистити, дрібно нарізати і обсмажувати в каструлі з товстим дном в 2 ст. л. рослинного масла, поки не стане м'яким, 10-12 хв. Додати горошок і нарізаний дрібними кубиками картоплю, тушкувати 2-3 хв. Влити бульйон, довести до кипіння і варити 3-4 хв. Всипати дрібно посічену зелень, посолити, влити вино, варити ще 1 хв. і зняти з вогню. Нарізати шинку або бекон тонкими смужками і обсмажити в олії до золотистого кольору. Розмолоти суп в блендері до стану однорідної маси і пропустити через сито, щоб видалити горохову шкірку. Розлити по тарілках, поклавши зверху обсмажену шинку, і посипати свіжомеленим перцем.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!