СТЕЙКИ Свинячі & QUOT; пікант & QUOT;

СТЕЙКИ Свинячі & amp; QUOT; пікант & amp; QUOT;

Всі на пікнік! x Інгредієнти

  • Стейк свинячий – 4 шт. (1 кг)
  • Цибуля ріпчаста – 500 г
  • Соус Кіккоман – 300 мл
  • Паприка червона – за смаком
  • Перець чорний – за смаком
  • Часник – 4 зубчики
  • Насіння гірчиці – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Взяти якісні стейки зі свинини. Укласти їх в контейнер. Залити соусом Кіккоман (улюблений соус нашої сім'ї). Часник очистити, цибулю тонко нарізати на кільця, викласти в контейнер до м'яса. Посипати паприкою, насінням гірчиці і чорним перецем. Залишити маринуватися на 3 години. Розігріти грати. Покласти стейки на решітку. Смажити на мангалі протягом 30 хвилин.

0/5 (0 Reviews)