Від такого ароматного і незвичайно смачного супу з курячими фрикадельками не відмовиться навіть самий вибагливий маленький непосида! Тому рецепт точно варто взяти на замітку всім мамам. У чому секрет успіху супу? Ну, по-перше, м'ясо у вигляді фаршу в принципі у дітей зазвичай викликає менше питань, а по-друге, наші фрикадельки & mdash; це щось особливе! Адже замість звичайного хліба ми додали в фарш раскрошенную круасан, а всередину кожного м'ясного кульки & nbsp; сховали шматочок масла. В процесі варіння воно тане, роблячи курячі фрикадельки особливо соковитими і надаючи смаку супу ніжні вершкові ноти.
Інгредієнти
- куряче філе – 1 кг
- великий круасан без начинки – 1 шт.
- цибуля шалот – 2 шт.
- бекон – 2 скибочки
- яйце – 1 шт.
- солоне вершкове масло – 100
- курячий бульйон – 1,5 л
- кріп – 4 гілочки
- сіль, мелений чорний перець – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Приготуйте фарш для фрикадельок. Куряче філе вимийте і висушіть паперовим рушником. Одне відкладіть, решта пропустіть через м'ясорубку з частою гратами. Крок 2 Круассан наріжте тонкими скибочками, викладіть на деко і помістіть його в духовку, нагріту до 160 ° C. Готуйте 5-7 хвилин. Скибочки повинні перетворитися в сухарики. Крок 3 Лук-шалот для супу почистіть і крупно наріжте. Скибочки бекону наріжте маленькими кубиками. Сковороду нагрійте, покладіть бекон і, помішуючи, витопите жир на середньому вогні. Крок 4 Додайте в сковороду цибулю і, помішуючи, смажте на слабкому вогні 10 хвилин. Потім шумівкою викладіть їх на тарілку. В ту ж сковороду додайте відкладене куряче філе і смажте на середньому вогні до готовності. Крок 5 Обсмажені цибулю, бекон і філе проверніть через м'ясорубку, потім перемішайте з сирим фаршем. Додайте збите яйце і раскрошенную круасан. Посоліть, поперчіть і вимісити фарш для фрикадельок руками. Крок 6 Холодне вершкове масло наріжте кубиками зі стороною 7-8 мм. Змочуючи руки в гарячій воді, формуйте з фаршу фрикадельки розміром з великий волоський горіх. У кожному зробіть поглиблення, помістіть всередину кубик масла і ретельно заліпити отвір. Крок 7 Змочуючи руки в холодній воді, сформуйте максимально рівні кульки-фрикадельки. Приберіть в холодильник до використання, щоб масло всередині не розтануло завчасно. Крок 8 У великій каструлі доведіть до кипіння курячий бульйон. Покладіть в нього фрикадельки і відразу зменшіть вогонь до середнього. Коли бульйон знову закипить, зменшіть вогонь до слабкого. Варіть 10 хвилин. Крок 9 Каструлю з супом закрийте і залиште на гарячій виключеною плиті на 5 хвилин. Кріп вимити, обсушити і порубати. Суп розлийте по тарілках, в кожну додайте зелень. Корисна порада
З хлібної складової курячих фрикадельок можна експериментувати: спробуйте класти в нього підсушену бріош, крекери з цілісних злаків, житні, гречані або рисові хлібці.
До речі Якщо ви хочете зробити суп ситніше і красивіше, додайте в нього одночасно з курячими фрикадельками дрібні макаронні вироби дитячої серії у вигляді літер, зірочок або інших фігурок. & nbsp;
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!