Іноді секрет страви криється в дрібницях. Придивіться до цього супу, в ньому дуже простий набір звичайнісіньких овочів: цибуля, морква, цвітна капуста. Але кілька скибочок бекону і масло з петрушкою роблять з нього шедевр.
Інгредієнти
- 1 , 2 л курячого бульйону
- 1 середній качан цвітної капусти
- 3 великі морквини
- 1 велика цибулина
- 6 тонких скибочок бекону
- 6 ст. л. оливкового масла
- 1/4 склянки вершків
- сіль, мелений чорний перець
Для зеленого масла:
- 1 маленький пучок петрушки
- 125 мл оливкової олії «екстра вірджин»
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготуйте зелене масло. Відокремте листя петрушки від стебел, стебла не знадобляться. Змішайте в чаші блендера 125 мл оливкової олії і петрушку до однорідної маси. Відставте, поки готується суп. Крок 2
Розігрійте духовку до 200 ° С. Цвітну капусту розберіть на великі суцвіття, моркву очистіть і наріжте «шайбами» товщиною 1 см. Складіть овочі в миску і перемішайте з 4 ст. л. оливкового масла, сіллю і перцем. Покладіть овочі на деко, застелене папером для випічки, поставте в духовку і запікайте, періодично перемішуючи, близько 25 хвилин, овочі повинні стати м'якими. Крок 3
Покладіть скибочки бекону на толстодонную сковороду і смажте на середньому вогні, поки бекон не підрум'яниться і не стане хрусткими, 6-8 хв. Перекладіть бекон на паперовий рушник, потім наріжте або наламати на невеликі шматочки. Крок 4
Очистіть і дрібно наріжте цибулю. Нагрійте оливкову олію у великій каструлі з товстим дном на середньому вогні. Покладіть цибулю і смажте, помішуючи, поки цибуля не стане прозорим, 5 хв. Додайте запечені овочі та бульйон, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть на повільному вогні 5 хв. Зніміть суп з вогню і залиште на 10 хв. Крок 5
За допомогою ручного блендера перетворите суп в пюре. Приправте сіллю і перцем, влийте вершки і зберігайте в теплі. Крок 6
Процідіть петрушечная масло через дрібне ситечко. Розлийте суп по тарілках, прикрасьте беконом і полийте зеленим маслом. До речі
Для пісної версії замініть вершки на кокосове молоко або додайте в суп дві картоплини.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!