Рулет З свинини зі сливами та СОЛОДКИМ ПРАЦЮЄМО

Рулет З свинини зі сливами та СОЛОДКИМ ПРАЦЮЄМО

Інгредієнти

  • 2 кг філе свинини
  • 400 г свіжої або замороженої сливи без кісточок
  • 2 невеликих червоних солодких перцю
  • 2 гілочки чебрецю
  • 2 шматки білого хліба без кірки
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 2 ст. л. рослинного масла
  • 1 ст. л. борошна
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

    < li> Підготувати мультиварку і інгредієнти.

  1. Свинину сполоснути і розрізати так, щоб вийшов тонкий пласт. Зливи нарізати невеликими шматочками. Чебрець розібрати на листочки. Хліб розкришити. Перець очистити і нарізати короткою соломкою.

  2. Включити мультиварку в режим «Мультіповар», встановити температуру 160 & deg; С, розігріти в чаші вершкове масло, обсмажити сливи і половину листочків чебрецю, 5 хв. Додати хлібні крихти. Посолити, поперчити і ретельно перемішати. Перекласти в миску.

  3. У тому ж режимі розігріти в чаші рослинне масло і обсмажити перець, 10 хв. Перекласти в чисту миску, додати борошно і добре перемішати.

  4. Викласти начинку зі слив рівним шаром на м'ясо. Згорнути в рулет і перев'язати мотузкою. Посолити, поперчити і помістити в чашу. Зверху розподілити обсмажену перець. Готувати 1,5 години в режимі «Мультіповар».

  5. Перекласти рулет на блюдо, накрити і дати постояти 20 хв. Потім зняти мотузку і нарізати рулет порційними шматками. Полити в чаші соусом.
0/5 (0 Reviews)