Інгредієнти
- 2 кг філе свинини
- 400 г свіжої або замороженої сливи без кісточок
- 2 невеликих червоних солодких перцю
- 2 гілочки чебрецю
- 2 шматки білого хліба без кірки
- 2 ст. л. вершкового масла
- 2 ст. л. рослинного масла
- 1 ст. л. борошна
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
- < li> Підготувати мультиварку і інгредієнти.
- Свинину сполоснути і розрізати так, щоб вийшов тонкий пласт. Зливи нарізати невеликими шматочками. Чебрець розібрати на листочки. Хліб розкришити. Перець очистити і нарізати короткою соломкою.
- Включити мультиварку в режим «Мультіповар», встановити температуру 160 & deg; С, розігріти в чаші вершкове масло, обсмажити сливи і половину листочків чебрецю, 5 хв. Додати хлібні крихти. Посолити, поперчити і ретельно перемішати. Перекласти в миску.
- У тому ж режимі розігріти в чаші рослинне масло і обсмажити перець, 10 хв. Перекласти в чисту миску, додати борошно і добре перемішати.
- Викласти начинку зі слив рівним шаром на м'ясо. Згорнути в рулет і перев'язати мотузкою. Посолити, поперчити і помістити в чашу. Зверху розподілити обсмажену перець. Готувати 1,5 години в режимі «Мультіповар».
- Перекласти рулет на блюдо, накрити і дати постояти 20 хв. Потім зняти мотузку і нарізати рулет порційними шматками. Полити в чаші соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!