Інгредієнти
- 1 л томатного соку
- 150 г копченої грудинки
- 1 ст. л. рослинного масла
- 1 цибулина
- 2 черешки селери
- 0,5 склянки рису
- зелень петрушки
- сіль , чорний мелений перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
- Підготувати мультиварку і інгредієнти.
- Лук очистити і нарізати півкільцями. Селера і зелень петрушки вимити, обсушити, подрібнити. Грудинку нарізати невеликими плоскими прямокутниками – лардонамі.
- Включити мультиварку на режим «Жарка». Коли дно каструлі розігріється, додати рослинне масло і обсмажити грудинку, 6 хв. Додати цибулю і селеру, готувати ще 6 хв.
- Рис промити під проточною водою. У чашу мультиварки влити томатний сік, всипати рис. Закрити кришку, готувати в режимі «Варка на пару» 30 хв.
- У готовий суп додати зелень петрушки і сіль і перець за смаком.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!