ТОМАТНИЙ СУП З копченої грудинки в мультиварці

ТОМАТНИЙ СУП З копченої грудинки В мультиварці

Інгредієнти

  • 1 л томатного соку
  • 150 г копченої грудинки
  • 1 ст. л. рослинного масла
  • 1 цибулина
  • 2 черешки селери
  • 0,5 склянки рису
  • зелень петрушки
  • сіль , чорний мелений перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

  1. Підготувати мультиварку і інгредієнти.
  2. Лук очистити і нарізати півкільцями. Селера і зелень петрушки вимити, обсушити, подрібнити. Грудинку нарізати невеликими плоскими прямокутниками – лардонамі.

  3. Включити мультиварку на режим «Жарка». Коли дно каструлі розігріється, додати рослинне масло і обсмажити грудинку, 6 хв. Додати цибулю і селеру, готувати ще 6 хв.

  4. Рис промити під проточною водою. У чашу мультиварки влити томатний сік, всипати рис. Закрити кришку, готувати в режимі «Варка на пару» 30 хв.

  5. У готовий суп додати зелень петрушки і сіль і перець за смаком.
0/5 (0 Reviews)