СУП-ЛАПША З цесарки З ЗЕЛЕНИМИ паппарделле

СУП-ЛАПША З цесарки З ЗЕЛЕНИМИ паппарделле

Інгредієнти

Для бульйону

  • 1 велика цесарка
  • 1 велика морквина
  • 1 середня цибулина
  • 1 стебло цибулі порею , тільки зелена частина

Для паппарделле

  • 400 г борошна
  • 150 г манки дрібного помелу
  • 10 жовтків яєць цесарки
  • 200 г руколи
  • 30 г оливкової олії «екстра вірджин»
  • сіль

Для супу

  • 1 невеликий корінь селери
  • 1 стебло цибулі порею, тільки біла частина
  • 1 середня морквина
  • топлене масло
  • оливкова олія« екстра вірджин »
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Покладіть цесарку у велику каструлю, залийте 3,8 л холодної води, доведіть до кипіння, посоліть, зніміть піну. Морквину і цибулину розріжте навпіл, додайте до цесарки. Зелену частину порею розріжте уздовж, промийте від піску, додайте в каструлю. Варіть на мінімальному вогні, без галасу, 1,5 години. Потім вийміть цесарку і зніміть м'ясо з кісток. Бульйон процідіть (овочі не знадобляться). Крок 2 Для паппарделле змішайте борошно з манкою і сіллю, додайте жовтки, замісити тісто. Збийте блендером рукколу з оливковою олією, додайте в тісто і дуже ретельно вимісити. Загорніть тісто в плівку і залиште на 30 хвилин. Крок 3 Тим часом для супу почистіть моркву і селеру, наріжте тонкою соломкою. Порей промийте від піску, також наріжте тонкою соломкою. Обсмажте овочі в оливковій олії до м'якості. Шматки цесарки обсмажте в топленому маслі до легкої рум'яної скоринки. Залийте овочі з цесаркою бульйоном і залиште на мінімальному вогні, щоб суп швидше наполягав, а не кипів. Крок 4 Розділіть тісто на кілька невеликих шматків і розкачати в тонкі (3 мм) довгі пласти за допомогою машинки для пасти або качалкою на присипаної борошном поверхні. Наріжте широкими стрічками – паппарделле. У великій каструлі доведіть до кипіння 3-4 літри води, опустіть туди паппарделле буквально на 1,5 хвилини. Потім перекладіть в суп і варіть до готовності пасти, ще 2-3 хвилини. Посоліть, поперчіть і подавайте суп гарячим. До речі

Відварювати паппарделле в киплячій воді перед тим, як класти їх у суп, потрібно для того, щоб бульйон залишився прозорим, що не замутненим борошном, в якій розкочувалася паста.

0/5 (0 Reviews)