СУП мастава

СУП мастава

Інгредієнти

  • 1 середній помідор
  • 1 солодкий перець
  • 2 середні цибулини
  • 2 невеликі моркви
  • 2-3 зубчики часнику
  • сіль за смаком
  • чорний мелений перець за смаком
  • 60 г томатної пасти
  • 1 пучок кінзи
  • 5-7 гілочок петрушки
  • 200 г яловичого фаршу
  • 200 г м'якоті яловичини
  • 80 г довгого рису
  • 1.5 л м'ясного бульйону
  • 2 лаврові листки

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Овочі наріжте кубиком і обсмажте на олії. Яловичину також наріжте кубиком і обсмажте на олії окремо. Додайте в яловичину томатну пасту, продовжуйте обсмажувати ще кілька хвилин. Крок 2 Перекладіть овочі і яловичину в каструлю, приправити сіллю і перцем, залийте бульйоном і проваріть 10 хвилин. Окремо зваріть розсипчастий рис. Крок 3 З фаршу сформуйте фрикадельки діаметром 1-2 см. Опустіть їх в каструлю з супом і проваріть до готовності, 10-12 хвилин. За 5 хвилин до готовності додайте лавровий лист і нарізану кінзу. Крок 4 Покладіть в кожну тарілку по горсточек відвареного рису, залийте супом, посипте зеленню петрушки.

0/5 (0 Reviews)