Інгредієнти
- 1 середній помідор
- 1 солодкий перець
- 2 середні цибулини
- 2 невеликі моркви
- 2-3 зубчики часнику
- сіль за смаком
- чорний мелений перець за смаком
- 60 г томатної пасти
- 1 пучок кінзи
- 5-7 гілочок петрушки
- 200 г яловичого фаршу
- 200 г м'якоті яловичини
- 80 г довгого рису
- 1.5 л м'ясного бульйону
- 2 лаврові листки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Овочі наріжте кубиком і обсмажте на олії. Яловичину також наріжте кубиком і обсмажте на олії окремо. Додайте в яловичину томатну пасту, продовжуйте обсмажувати ще кілька хвилин. Крок 2 Перекладіть овочі і яловичину в каструлю, приправити сіллю і перцем, залийте бульйоном і проваріть 10 хвилин. Окремо зваріть розсипчастий рис. Крок 3 З фаршу сформуйте фрикадельки діаметром 1-2 см. Опустіть їх в каструлю з супом і проваріть до готовності, 10-12 хвилин. За 5 хвилин до готовності додайте лавровий лист і нарізану кінзу. Крок 4 Покладіть в кожну тарілку по горсточек відвареного рису, залийте супом, посипте зеленню петрушки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!