Інгредієнти < ul>
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Рис промийте в декількох водах. Яловичину і цибулю наріжте кубиками і поверніть через м'ясорубку. Додайте промитий рис, жир, сіль, перець, дрібно нарізаний часник і зелень. Крок 2 Отщіпніте “хвостики” виноградного листя. Загорніть в кожен лист по столовій ложці фаршу. Укладайте долму в казан шарами. Крок 3 Залийте долму гарячою водою, тільки щоб повністю покрила. Підсолити воду, накрийте перевернутої тарілкою. Варіть на помірному вогні 40 хвилин після закипання. Подавати, посипавши зеленню, зі сметаною.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!