Суп з фрикадельками І булгуром

Суп з фрикадельками І булгуром

Інгредієнти

  • 500 г м'якоті баранини
  • 2 л м'ясного бульйону
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 цибулини

  • 3 зубчики часнику
  • 2 морквини
  • 4 картоплини
  • 150 г Булгур
  • 1 пучок кінзи
  • 1 лавровий лист
  • рослинне масло
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Суп з фрикадельками І булгуром

Приготувати фрикадельки. Баранину вимити, обсушити, нарізати великими шматками і пропустити через м'ясорубку. Приправити сіллю і перцем, перемішати. З силою відбити фарш об стіл. Вологими руками скачати з фаршу кульки розміром з перепелине яйце. Викласти на піднос і помістити в холодильник. Крок 2

Суп з фрикадельками І булгуром

Овочі очистити. Картоплю нарізати кубиками. Цибулю і моркву подрібнити, обсмажити в розігрітій олії на середньому вогні, час від часу помішуючи, 10 хв. Крок 3

Суп з фрикадельками І булгуром

бульйон довести до кипіння, покласти фрикадельки і варити на середньому вогні 7 хв., знімаючи піну. Додати картоплю, варити 10 хв. Крок 4

Суп з фрикадельками І булгуром

Покласти в бульйон обсмажені овочі і лавровий лист. Крок 5

Суп з фрикадельками І булгуром

Булгур ретельно промити і додати в суп, готувати 10 хв. Приправити сіллю і перцем. Крок 6

Суп з фрикадельками І булгуром

Часник подрібнити. Кінзу вимити, обсушити і дрібно нарізати. Видалити з супу лавровий лист, додати часник і кінзу. Зняти з вогню і дати постояти під кришкою 10 хв.

0/5 (0 Reviews)