Інгредієнти
- 500 г м'якоті баранини
- 2 л м'ясного бульйону
- 3 зубчики часнику
- 2 морквини
- 4 картоплини
- 150 г Булгур
- 1 пучок кінзи
- 1 лавровий лист
- рослинне масло
- сіль, перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 цибулини
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати фрикадельки. Баранину вимити, обсушити, нарізати великими шматками і пропустити через м'ясорубку. Приправити сіллю і перцем, перемішати. З силою відбити фарш об стіл. Вологими руками скачати з фаршу кульки розміром з перепелине яйце. Викласти на піднос і помістити в холодильник. Крок 2
Овочі очистити. Картоплю нарізати кубиками. Цибулю і моркву подрібнити, обсмажити в розігрітій олії на середньому вогні, час від часу помішуючи, 10 хв. Крок 3
бульйон довести до кипіння, покласти фрикадельки і варити на середньому вогні 7 хв., знімаючи піну. Додати картоплю, варити 10 хв. Крок 4
Покласти в бульйон обсмажені овочі і лавровий лист. Крок 5
Булгур ретельно промити і додати в суп, готувати 10 хв. Приправити сіллю і перцем. Крок 6
Часник подрібнити. Кінзу вимити, обсушити і дрібно нарізати. Видалити з супу лавровий лист, додати часник і кінзу. Зняти з вогню і дати постояти під кришкою 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!