ФАРШИРОВАНИЙ ПЕРЕЦ ПО-ДОМАШНЕМУ

ФАРШИРОВАНИЙ ПЕРЕЦ ПО-ДОМАШНЕМУ

Зимова їжа x Інгредієнти

  • перець (болгарський, ластівка) – 6 шт.
  • фарш ( будь-який) -300 г
  • рис відварний-100 г
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • морква – 2 шт.
  • томатна паста – 4 ст. л.
  • часник – 4 зубчики
  • зелень – за смаком
  • сіль – за смаком
  • мелений чорний перець – 1 ч. л.
  • лавровий лист – 3 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Перець помити, відрізати кришечки, очистити від насіння . Крок 2 Моркву натерти на великій тертці, цибулю і часник дрібно порізати. Крок 3 До фаршу додати 2 ст. л. томатної пасти, рис, половину цибулі, половину моркви, половину часнику, трохи зелені, сіль, 0,5 ч. л. перцю. Ретельно перемішати. Крок 4 Нафаршировать перець, скласти в каструлю, залити водою наполовину. Додати 2 ст. л. томатної пасти, 0,5 ч. л. перцю, лавровий лист, лук і морква. Гасити до готовності. В кінці додати часник, сіль, зелень. закрити кришкою і дати настоятися. Крок 5 Подавати зі сметаною. До речі

Кришечки від перцю можна не викидати, а протушкувати разом з перцем.

0/5 (0 Reviews)