ЛІНИВІ ПЕЛЬМЕНИ-ШТРУДЕЛЬКІ

Прекрасне блюдо для зимового вечері.

 ЛІНИВІ ПЕЛЬМЕНИ-ШТРУДЕЛЬКІ

 ЛІНИВІ ПЕЛЬМЕНИ -ШТРУДЕЛЬКІ

Зимова їжа x Інгредієнти

  • борошно – 2 ст.
  • вода – приблизно 1/2 ст.
  • яйце – 1 шт.
  • сіль
  • фарш яловичий – 600 г
  • перець, сіль для фаршу
  • для соусу:
  • масло рослинне – 2 ст . л.
  • бульйон або вода – 300 мл
  • сіль, перець за смаком
  • кріп і сметана для подачі

Для соусу :

  • морква (велика) – 2 шт.
  • цибуля ріпчаста (великий) – 3 шт .

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Замісити круте тісто як на пельмені з борошна, яйця, води і солі. Залишити відпочивати на 30 хвилин, укривши харчовою плівкою. Крок 2 Приготувати фарш, змішавши його з яйцем, сіллю і перцем. Добре вимісити і відбити. Крок 3 Натерти моркву на крупній тертці, цибулю нарізати півкільцями. Крок 4

ЛІНИВІ ПЕЛЬМЕНИ-ШТРУДЕЛЬКІ

Тісто розкачати в більшу тонку корж і викласти на неї фарш. Закрутити корж в рулет. Потім нарізати рулет на шайбочки товщиною 4-5 см. Крок 5 Налити олію в сотейник або сковороду з високими стінками і розігріти. Крок 6

ЛІНИВІ ПЕЛЬМЕНИ-ШТРУДЕЛЬКІ

викласти в розігріту сковороду моркву і цибулю і обсмажити. Коли цибуля стане прозорою влити бульйон, прогріти, помішуючи. Відкласти 1/3 соусу для того, щоб покрити штрудлікі зверху. Крок 7

ЛІНИВІ ПЕЛЬМЕНИ-ШТРУДЕЛЬКІ

викласти шайбочки-штрудлікі на подушку з овочів. Рідина повинна покривати їх на 1/2. При необхідності додати бульйон. Крок 8

ЛІНИВІ ПЕЛЬМЕНИ-ШТРУДЕЛЬКІ

зверху викласти решті соус з овочами. Накрити сковороду (сотейник) кришкою з дірочкою і тушкувати штрудлікі 25 хвилин. Крок 9 Подавати з кропом і сметаною!

0/5 (0 Reviews)