Прекрасне блюдо для зимового вечері.
Зимова їжа x Інгредієнти
- борошно – 2 ст.
- вода – приблизно 1/2 ст.
- яйце – 1 шт.
- сіль
- фарш яловичий – 600 г
- перець, сіль для фаршу
- для соусу:
- масло рослинне – 2 ст . л.
- бульйон або вода – 300 мл
- сіль, перець за смаком
- кріп і сметана для подачі
Для соусу :
- морква (велика) – 2 шт.
- цибуля ріпчаста (великий) – 3 шт .
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Замісити круте тісто як на пельмені з борошна, яйця, води і солі. Залишити відпочивати на 30 хвилин, укривши харчовою плівкою. Крок 2 Приготувати фарш, змішавши його з яйцем, сіллю і перцем. Добре вимісити і відбити. Крок 3 Натерти моркву на крупній тертці, цибулю нарізати півкільцями. Крок 4
Тісто розкачати в більшу тонку корж і викласти на неї фарш. Закрутити корж в рулет. Потім нарізати рулет на шайбочки товщиною 4-5 см. Крок 5 Налити олію в сотейник або сковороду з високими стінками і розігріти. Крок 6
викласти в розігріту сковороду моркву і цибулю і обсмажити. Коли цибуля стане прозорою влити бульйон, прогріти, помішуючи. Відкласти 1/3 соусу для того, щоб покрити штрудлікі зверху. Крок 7
викласти шайбочки-штрудлікі на подушку з овочів. Рідина повинна покривати їх на 1/2. При необхідності додати бульйон. Крок 8
зверху викласти решті соус з овочами. Накрити сковороду (сотейник) кришкою з дірочкою і тушкувати штрудлікі 25 хвилин. Крок 9 Подавати з кропом і сметаною!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!