Інгредієнти
- 1 кг тріски або іншої білої морської риби
- 2 ст . л. вершкового масла
- 2 ст. л. вершкового масла
- 1 середня морквина
- 2 середні цибулини
- половина невеликого кореня селери
- 2 шматки білого хліба
- 1/2 склянки молока
- сіль, чорний перець
- 1 яйце
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Зваріть з тріски рибний бульйон . Рибу вийміть, остудіть, видаліть кістки. Бульйон процідіть.
З хліба зріжте кірки, м'якоть розмочити в молоці 5 хв., Потім відіжміть. Філе тріски з бульйону розімніть виделкою разом з хлібом. Крок 2
цибулину дрібно наріжте. У сковороді розігрійте масло, помішуючи, обсмажити цибулю, 5 хв. Додайте його в фарш разом зі злегка збитим яйцем. Посоліть і ретельно перемішайте. Мокрими руками сформуйте з фаршу фрикадельки діаметром приблизно 2 см.
Частину, що залишилася цибулину, моркву і корінь селери очистіть і наріжте невеликими кубиками. Бульйон доведіть до кипіння, додайте овочі, сіль, перець за смаком. Варіть 10 хв. Додайте фрикадельки і готуйте ще 10 хв.
Рада гастроному
При бажанні ви можете додати в суп рис або картоплю і консервовані томати разом з соком. Господині на замітку
Фрикадельки & ndash; дивовижна їжа. Вона відразу, безповоротно повертає нас в дитинство. І правда, ну хто стане вам, великому дядькові (дорослої тітки) катати ці смішні котлеточкі? Тільки ми самі & ndash; собі ж, улюбленим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!