СУП з фрикадельками з ТРІСКИ

СУП з фрикадельками з ТРІСКИ

СУП з фрикадельками з ТРІСКИ

Інгредієнти

  • 1 кг тріски або іншої білої морської риби
  • 2 ст . л. вершкового масла
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 1 середня морквина
  • 2 середні цибулини
  • половина невеликого кореня селери
  • 2 шматки білого хліба
  • 1/2 склянки молока
  • сіль, чорний перець
  • 1 яйце

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СУП з фрикадельками з тРІСКИ

Зваріть з тріски рибний бульйон . Рибу вийміть, остудіть, видаліть кістки. Бульйон процідіть.
З хліба зріжте кірки, м'якоть розмочити в молоці 5 хв., Потім відіжміть. Філе тріски з бульйону розімніть виделкою разом з хлібом. Крок 2

СУП з фрикадельками з ТРІСКИ

цибулину дрібно наріжте. У сковороді розігрійте масло, помішуючи, обсмажити цибулю, 5 хв. Додайте його в фарш разом зі злегка збитим яйцем. Посоліть і ретельно перемішайте. Мокрими руками сформуйте з фаршу фрикадельки діаметром приблизно 2 см.
Частину, що залишилася цибулину, моркву і корінь селери очистіть і наріжте невеликими кубиками. Бульйон доведіть до кипіння, додайте овочі, сіль, перець за смаком. Варіть 10 хв. Додайте фрикадельки і готуйте ще 10 хв.

Рада гастроному
При бажанні ви можете додати в суп рис або картоплю і консервовані томати разом з соком.
Господині на замітку

Фрикадельки & ndash; дивовижна їжа. Вона відразу, безповоротно повертає нас в дитинство. І правда, ну хто стане вам, великому дядькові (дорослої тітки) катати ці смішні котлеточкі? Тільки ми самі & ndash; собі ж, улюбленим.

0/5 (0 Reviews)