Каннелоні з рибним фаршем і томатним соусом

каннелоні з рибним фаршем І томатного соусу

Інгредієнти

  • 8 трубочок каннелоні
  • по 200 г філе трьох сортів риби (наприклад, морської форелі, палтуса і креветочной риби)
  • 300 г сирих креветок
  • 1 велика цибулина
  • 1 середня морквина
  • 50 г сиру пармезан
  • рослинне масло
  • сіль, мелений чорний перець

Для соусу:

  • 10 помідорів чері
  • 200 мл жирних вершків
  • 1 зубчик часнику
  • 1 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 2 ст. л. коньяку
  • 1/2 ч. Л. сухого чебрецю
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

< ol>

  • Для начинки цибулю і моркву крупно наріжте і поверніть через м'ясорубку. Розігрійте в сковороді 1 ст. л. рослинного масла і обсмажте в ньому цибулю і моркву до готовності, 3 хв. Перекладіть в миску.

  • З креветок зніміть панцир, видаліть темну кишкову вену. Подрібніть рибу і креветки в кухонному комбайні або дрібно порубати ножем. Додайте до обсмаженою овочам, посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте.

  • Якщо на пачці каннелоні не написано, що вони готові до запікання, візьміть широку каструлю, закип'ятіть в ній воду, додайте сіль з розрахунку 1 ст. л. на 4 л води. Варіть каннелоні невеликими порціями до напівготовності, по 2 хв. кожну порцію, і відразу перекладайте в холодну воду. Через 1-2 хв. перекладіть на паперові рушники.
  • Розігрійте духовку до 200 ° С. Деко змастіть рослинною олією. Приготований фарш покладіть в кулінарний мішок, і з його допомогою наповніть каннелоні. Помістіть їх на деко, зверху посипте тертим сиром і запікайте 8 хв. При використанні каннелоні, готових до запікання, уважно почитайте інструкцію на упаковці – можливо, на деко потрібно буде підлити води.

  • Для соусу часник подрібніть. Помідори черрі розрізати навпіл. Розігрійте в сотейнику рослинне і вершкове масло і на невеликому вогні обсмажте в ньому чебрець, часник і черрі 3 хв. Влийте в сотейник коньяк, потім вершки, посоліть, поперчіть і готуйте, постійно помішуючи, 5 хв. Каннелоні перекладіть на блюдо, полийте соусом.
  • Рада гастроному
    Готові каннелоні можна купити у великих супермаркетах. А можна самим зробити тісто: в 3 склянки просіяного гіркою борошна влити 2 злегка збитих яйця і 4 жовтки, додати неповну столову ложку води і щіпку солі. Вимісити гладке еластичне тісто.
    Накрити і дати постояти 1 ч. Розкачати тісто в тонкий пласт і нарізати квадратами 7 х 7 см, відварити, як написано в рецепті. Потім покласти начинку і згорнути квадрати в трубочку.
    Господині на замітку Каннелоні – одна з різновидів італійської пасти. Це трубочки довжиною 7-8 см і діаметром 4 см. Їх відварюють, фарширують найрізноманітнішими начинками і потім запікають у духовці. Втім, останнім часом продаються хитрі каннелоні, які не потрібно попередньо відварювати, фаршіруете – і в духовку!

    0/5 (0 Reviews)