ПИРОЖКИ З ФІЛО В індонезійському СТИЛІ

ПИРОЖКИ З ФІЛО В індонезійському СТИЛІ

Інгредієнти

  • 400 г витяжного тіста філо
  • 450 г нежирного курячого фаршу
  • 2 маленькі цибулини
  • 2 стебла зеленої цибулі
  • 2 зубчики часнику
  • 2 ч. Л. меленого коріандру
  • 1 ч. л. кмину
  • 2 ч. л. неострого порошку каррі
  • 2 яйця
  • сіль, мелений чорний перець
  • світлий соєвий соус для обмакувания
  • рослинне масло для змазування листів філо і смаження

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Для начинки очистіть і подрібніть цибулю і часник, дрібно наріжте зелену цибулю, змішайте з фаршем. У воке або глибокій сковорідці без масла на сильному вогні обсмажте коріандр, кмин і каррі, 10 сек., Додайте підготовлений фарш. Обсмажуйте, розбиваючи фарш виделкою, 5 хв. Крок 2

ПИРОЖКИ З ФІЛО в індонезійській СТИЛІ

Охолодіть, додайте 1 яйце, попередньо його злегка збовтавши, змішайте до отримання м'якого клейкого фаршу. Крок 3

ПИРОЖКИ З ФІЛО В індонезійському СТИЛІ

покладіть 2-3 листа тесту філо один на одного, змастивши кожен маслом, розріжте на квадрати 12х12 см, укладіть в центр кожного квадрата начинку і загорніть конвертом. Краї змастіть збитим яйцем і обсмажте пиріжки в невеликій кількості масла на сковорідці з плоским дном, по 2 хв. з кожного боку. Подавайте гарячими або холодними.

Рада гастроному
Краще рослинне масло для смаження цих пиріжків – арахісове або кукурудзяна. Але якщо хочете, можете запекти їх в духовці при 200 ° С 20 хв., Попередньо змастивши зверху яйцем.
Вмочати готові пиріжки можна в суміш соєвого соусу і оцту (лимонного соку) в рівних частинах.
Господині на замітку Цьому рецептом нашого редактора Марго Акопян навчила її приятелька, китаянка, яка прожила кілька років в Індонезії, а потім переїхала в Москву. Бачите, в чому істинний сенс глобалізації?

0/5 (0 Reviews)