Інгредієнти
- петрушка (корінь) – 1 шт.
- яловича печінка – 200 г
- сіль – за смаком
- яловичина – 500 г
- нарізана петрушка – 1 ч. л.
- цибуля дрібний – 1 шт.
- морква середнього розміру – 1 шт.
- сухарі панірувальні – 1 ст. л.
- масло вершкове – 1 ст. л.
- яйце – 2 шт.
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
М'ясо покласти в каструлю з 1 л холодної води і довести до кипіння. Цибулю, моркву і корінь петрушки очистити, додати в каструлю і варити 1,5 ч. Крок 2
Печінку пропустити через м'ясорубку, розтерти з розтопленим вершковим маслом, жовтками і сухарями. Додати збиті в піну білки, перець і сіль за смаком. Акуратно перемішати. Крок 3
Бульйон процідити. Варене м'ясо відкласти і використовувати в інших стравах. За допомогою чайної ложки опускати печінкову суміш в киплячий бульйон і варити, поки кнели не спливуть на поверхню. Розлити суп по тарілках, посипати зеленню петрушки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!