СУП З кнелями З ПЕЧІНКИ

СУП З кнелями З ПЕЧІНКИ

Інгредієнти

  • петрушка (корінь) – 1 шт.
  • яловича печінка – 200 г
  • сіль – за смаком
  • яловичина – 500 г
  • нарізана петрушка – 1 ч. л.
  • цибуля дрібний – 1 шт.
  • морква середнього розміру – 1 шт.
  • сухарі панірувальні – 1 ст. л.
  • масло вершкове – 1 ст. л.
  • яйце – 2 шт.

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

 СУП з кнелями з ПЕЧІНКИ

М'ясо покласти в каструлю з 1 л холодної води і довести до кипіння. Цибулю, моркву і корінь петрушки очистити, додати в каструлю і варити 1,5 ч. Крок 2

Печінку пропустити через м'ясорубку, розтерти з розтопленим вершковим маслом, жовтками і сухарями. Додати збиті в піну білки, перець і сіль за смаком. Акуратно перемішати. Крок 3

СУП З кнелями З ПЕЧІНКИ

Бульйон процідити. Варене м'ясо відкласти і використовувати в інших стравах. За допомогою чайної ложки опускати печінкову суміш в киплячий бульйон і варити, поки кнели не спливуть на поверхню. Розлити суп по тарілках, посипати зеленню петрушки.

0/5 (0 Reviews)