ГУСТИЙ ОВОЩНОЙ СУП З рисової фрикадельки

Таким супом можна легко розіграти будь-якого м'ясоїда)) Що фрикадельки без м'яса здогадатися практично неможливо) Дуже ситний, смачний суп

 ГУСТИЙ ОВОЩНОЙ СУП З рисової фрикадельки

Кращі народні рецепти. Супи x Інгредієнти

  • морква каротель – 500 г
  • сіль дрібна морська – за смаком
  • перець чорний – за смаком
  • яйце – 2 шт.
  • паприка мелена – 1,5 ст. л.
  • цибуля червоний – 2 шт.
  • сухарі мелені – 3 ст. л.
  • петрушка (зелень) – 1 пучок
  • горіх мускатний – 1 щіпка
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • капуста молода – 1 маленький качан
  • рис круглий – 200 г
  • сир – 3 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Для приготування фрикадельок рис відварити, змішати з сиром, сухарями, яйцями, 1/2 пучка петрушки, 1 ст. л. паприки, мускатним горіхом, сіллю, перцем. Зліпити фрикадельки середнього розміру. Для приготування супу цибулю нарізати великими кубиками, моркву широкої соломкою, капусту квадратами. Розігріти в сковороді рослинне масло, підрум'янити цибулю, додати моркву, підрум'янити. Покласти овочі і капусту в каструлю, залити окропом або бульйоном так, щоб він покрив овочі і варити 10 хвилин. Покласти фрикадельки, варити ще 10 хвилин. Посолити, приправити паприкою, чорним перцем, мускатним горіхом. При подачі посипати петрушкою.

0/5 (0 Reviews)